ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 09-09-2010, 11:39:57
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i proučite pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.

+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Vize, još uvek
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic:

Vize, još uvek

(Read 1088 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 12-04-2009, 13:07:03 »

Pre tri meseca došao poštar i doneo nam Lonely Planet Morocco. Od tad, ni na jednu kafu nismo otišli da ga nismo poneli, i ni jedno veče nije prošlo da nismo na netu razgledali gde ćemo da idemo, šta da obilazimo, gde da spavamo... I tako tri meseca....

Autor: Nataša Gološin (golosina)
Pročitajte ceo tekst
Wayloh
Guest
« Reply #1 on: 12-04-2009, 19:25:29 »

Ne daj se Nataša, svi navijamo za tebe!!!
Marina
Guest
« Reply #2 on: 12-04-2009, 19:35:43 »

zao mi je sto si tako prosla... ovde kod nas u ambasadi su bas fini...
i adresa je www. zašto-bismo-ažurirali-sajt.MA
bokas
Guest
« Reply #3 on: 13-04-2009, 09:57:49 »

Jeste uzas, nadam se da ce proci kako treba...
Gledaj to sa vedrije strane, cini da se osecas kao kod kuce Smiley
Lazar
Guest
« Reply #4 on: 13-04-2009, 18:26:04 »

Svaka čast, lepo napisano, odlično drži pažnju do kraja Smiley Takođe svaka čast i na živcima. Al' baš te briga, ja da živim u Portugalu tako bi me bolelo uvo za neki tamo Maroko...

Javi obavezno dalja razvijanja Smiley
Jelena
Guest
« Reply #5 on: 16-04-2009, 06:11:30 »

e javi kako je dalje bilo, posto i ja planiram put u Maroko, ali malo kasnije....
zelim vam puno srece  dance
Maja NS
Guest
« Reply #6 on: 19-04-2009, 08:16:26 »

ovo tako otuzno poznato zvuci da sve boli. Zao mi je i nadam se da ces iskurblati te famozne papire.
Dejan
Guest
« Reply #7 on: 21-04-2009, 15:33:42 »

Svaka čast i na poduhvatu i na tekstu. Smešna mi je i sama ideja da bi neko ko se iz Srbije dokopao Portugala želeo da emigrira u Maroko. Nestvarno, a tako poznato. Držim ti fige za vizu.
ceca
Guest
« Reply #8 on: 22-04-2009, 02:34:57 »

Vrlo simpaticno...generalno nam je jako poznata procedura vadjenja viza za neku tamo zemlju a narocito ako ne radimo...Najbolji deo je wc papir ispred ambasade... clap Nadam se da ces ipak videti Maroko a onda i napisati putesestvije odatle..
Ivanaste
Guest
« Reply #9 on: 22-04-2009, 04:37:14 »

Ovo je zaista tuzno, ali to je nasa realnost. Ne brini dobices vizu sigurno, a onda se provedi super- u inat svima.
golosina
Guest
« Reply #10 on: 22-04-2009, 16:05:17 »

PS - pre neki dan se Ukrajinka (nezaposlena, udata za Portugalca)obrela u istoj ambasadi kod iste gospodje. Ne znam zasto, ali imala je mnogo bolji tretman od mene i predala mnogo manje papira - npr. samo jednu rezervaciju hotela. (Oni putuju sa nama i takodje ce odsesti na mnogo mesta). Interesantno je za uporediti, ali ne znam da li je u pitanju bahatost sluzbenice koja je jutra kad sam ja bila mozda ustala na levu nogu, ili to oni tretiraju znatno drugacije Ukrajinu i Srbiju (sto mi je nekako nelogicno?)
pixi86
Guest
« Reply #11 on: 25-06-2009, 01:49:59 »

mozda se zeznula,pa se okrenula ka zapadu umesto ka istoku pa sada bljuje vatru Smiley
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!