ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 09-09-2010, 11:20:53
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i proučite pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.

+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Monačko veče
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic:

Monačko veče

(Read 1167 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 17-06-2009, 13:58:43 »

(http://www.serbiatravelers.org/images/putopisi/monaco/monaco-thumb.jpg)Da se u Monaku može večerati za trinaest eura, uz dve hulje koje su priredile jedan mali hedonistički performans nasred rive, uverio se i gospodin monački (uputili su me da je ovako ispravno) policajac, koji je na toj večeri silom prilika bio trinaesto prase...
Autor: Darko JovanetićPročitajte ceo tekst
chivitli
Guest
« Reply #1 on: 18-06-2009, 00:03:52 »

Kakav odličan tekst, skroz mi je popravio raspoloženje  Super što je ilustrovano slikom iz restor.. ovaj, sa ulice :green:
Nadam se da ćemo te čitati još nekom prilikom, ova vrsta humora mi je baš prijala clap
Iva
Guest
« Reply #2 on: 17-06-2009, 12:29:30 »

Sjajno! Odabrao si odličan detalj za putopis, ispričao ga na duhovit i originalan način, naglas si me zasmejao nekoliko puta, a pride sam i otrčala u kuhinju po priručni sendvič (bez sušenog lososa ali sa pokojom sasušenom maslinom...) usled živopisne zamisli monačke večeri... Svaka čast, mislim da si uneo malo svežine u putopisni žanr uopšte  clap
Lazar
Guest
« Reply #3 on: 18-06-2009, 19:51:19 »

Svaka čast, umeš odlično da uočiš ono komično u nekoj situaciji i zatim to ispričaš tako da zvuči još smešnije Smiley Ej, da je više 'vak'ih putopisa... Ovaj tekst mi vraća veru da ovaj sajt nije promašaj. Ne, ne šalim se.
Darko
Guest
« Reply #4 on: 19-06-2009, 11:35:45 »

Sajt je daleko od promašaja! Ja ga doživljam kao konak u kojem najčešće ćutim i osluškujem šta drugi govore,a s vremena na vreme i sam napišem nešto. Biće tekstova, samo nek je sajta Smiley Pozdrav svima i od srca hvala na komplimentima!
Ka
Guest
« Reply #5 on: 21-06-2009, 23:24:52 »

Extra duhovito, vrh
tatjana
Guest
« Reply #6 on: 24-06-2009, 22:54:51 »

Evo dokaza da se od skromnih sastojaka može napraviti vrhunska večera a jedna anegdota pretočiti u izvanrednu pričicu...Odlično preneta atmosfera, informacija taman kol'ko treba a trinaesto prase..

Bravo! clap
pixi86
Guest
« Reply #7 on: 25-06-2009, 01:45:25 »

Svaka ti cast.Originalno,kratko i duhovito....
anabela rumenka
Guest
« Reply #8 on: 28-06-2009, 11:05:46 »

banana
Nenad
Guest
« Reply #9 on: 28-06-2009, 12:36:53 »

Sta reci nego  clap
Vispreno, zabavno, sjajn stil! Eto kako napraviti putopis zanimljivim i zabavnim! Bravoo!
parada
Guest
« Reply #10 on: 04-07-2009, 20:26:38 »

bravo na kvadrat! Samo tako nastavi, momče!
Nina
Guest
« Reply #11 on: 14-07-2009, 09:18:46 »

Odlican putopis, slatko sam se ismejala i podsetila sopstvenih rucavanja po parkovima i parkinzima. Cheesy sjajno!
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!